Μοτοσυκλέτες Enduro - Day Tours Serrenduro

Το Serrenduro είναι μια υπηρεσία ενοικίασης μοτοσυκλέτες enduro, καρτ, 4x4 buggy και αγωνιστικών αυτοκινήτων πίστας για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ενοικιάστε τα πιο πρόσφατα, πλήρως λειτουργικά μοντέλα μοτοσικλέτας (KTM- Husqvarna), 4x4 buggy και cart για εσάς και τους φίλους σας.

Η υπηρεσία ενοικίασης μοτοσυκλετών είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με πακέτα διαμονής στο Hacienda Verde ή μεμονωμένες ξεναγήσεις με κράτηση για Day Tours.

Αναλαμβάνουμε (με επιπλέον χρέωση 50 ευρώ) να σας παρέχουμε στολή και κράνος υψηλής ποιότητας καθώς και όλα τα αξεσουάρ για μια ασφαλή εμπειρία Serrenduro!

Οι στολές και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι κορυφαίας ποιότητας και εντός των προτύπων ασφαλείας. Οδηγήστε με πάθος μοτοσυκλέτες enduro και απολαύστε διαδρομές στο μαγικό βουνό Λαϊλιά Σερρών με την εμπειρία Serrenduro.

Επιλέξτε Πακέτα Day Tours Serrenduro

Στο Serrenduro οργανώνουμε ημερήσιες ξεναγήσεις με μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna. Οι διαδρομές προσαρμόζινται εν κινήσει. Βασική προυπόθεση είναι η εμπειρία και η φυσική σας κατάσταση.

Πριν ξεκινήσουμε την ξενάγηση, ο ξεναγός θα σας δώσει συμβουλές για την ασφάλεια και τη διαδρομή. Οι ξεναγοί μας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για τεχνική υποστήριξη και πρώτες βοήθειες.

Κάθε ξενάγηση προσαρμόζεται εν κινήσει ανάλογα με την εμπειρία και τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Οι διαδρομές είναι κατάλληλες τόσο για προχωρημένους αναβάτες όσο και για χομπίστες. Οι οδηγοί είναι πάντα μαζί σας, αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη εμπειρία σε εδάφη εκτός δρόμου ή/και στο enduro σπορ.

Όλες οι δραστηριότητες της ομάδας ξεκινούν και τελειώνουν στον ιδιωτικό χώρο της βίλας. Ξεκινήστε με ένα ζέσταμα στην ιδιωτική πίστα της βίλας, εξοικειωθείτε με τις μοτοσυκλέτες και συνεχίστε στους πρόποδες του Μετόχι.

Εδώ, θα ανακαλύψετε την αίσθηση του off road riding σε μια μεγάλη ποικιλία εδαφών όπως πλαγιές, πεδιάδες και διαφορετικές επιφάνειες, μαζί με εκπληκτική θέα στα πανέμορφα βουνά των Σερρών.

Λάβετε μέρος στην εμπειρία Serrenduro σε αυτήν την περιήγηση με μοτοσικλέτα 1 ημέρας με αδρεναλίνη!

Η υπηρεσία ενοικίασης μοτοσυκλετών είναι διαθέσιμη για ημερήσια Day Tours, αλλά και σε πακέτα διαμονής στη βίλα Hacienda Verde.

Με έξτρα χρέωση 50 ευρώ παρέχουμε στολή και κράνος υψηλής ποιότητας καθώς και όλα τα αξεσουάρ για μια ασφαλή εμπειρία Serrenduro!

Οι στολές και ο εξοπλισμός μας είναι κορυφαίας ποιότητας και εντός των προτύπων ασφαλείας. Οδηγήστε με πάθος μοτοσυκλέτες enduro και απολαύστε διαδρομές στο μαγικό βουνό Λαϊλιά Σερρών με την εμπειρία Serrenduro.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή: 1

  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή: 5

  • Επίπεδο δεξιοτήτων: Αρχάριος, Μέσος, Προχωρημένος

  • Σε κάθε περίπτωση, το σημείο εκκίνησης και λήξης όλων των δραστηριοτήτων του Serrenduro είναι η Villa Hacienda Verde στις Σέρρες. Η μεταφορά από και προς το Elpida resort ή το ξενοδοχείο Xenia περιλαμβάνεται στην τιμή.

  • Είτε επιλέγετε διαμονή στο Villa Hacienda Verde ή στο Elpida Resort, είτε στο ξενοδοχείο Xenia, το πρωινό και το δείπνο περιλαμβάνονται στην τιμή κάθε πακέτου (5ήμερο & 7ήμερο) και θα σερβίρονται ανάλογα με το μέρος που έχετε κάνει κράτηση για κατάλυμα.

  • Για το 1-Day Tour πακέτο Enduro Motorcycle Guided Tour ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 1 και ο μέγιστος / ανά ημέρα είναι 5 αναβάτες.

  • Για διαμονή στη βίλα Hacienda Verde, ο ελάχιστος αριθμός αναβατών για κράτηση είναι 2.

  • Φίλοι και οικογένειες είναι ευπρόσδεκτοι.

Μέτρα ασφαλείας

Ο εξοπλισμός προστασίας είναι υποχρεωτικός: Κράνος, μπότες και θωρακισμένο μπουφάν ή στολή τουλάχιστον - αν δεν μπορείτε να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό, μπορούμε να σας νοικιάσουμε εξοπλισμό με επιπλέον χρέωση 50 ευρώ.

Δείτε περισσότερες επιλογές Serrenduro:

Enduro Motorcycles

4×4 Buggy

Racing Kart

Racing Car

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ

KTM SIX DAYS 350 (2023)

KTM EXC-F 350 (2023)

HUSQVARNA FE 350 (2023)

KTM SIX DAYS 350 (2021)

HUSQVARNA FE 450 (2021)